Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het Gartner® Magic Quadrant™ 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)

De twee WMS'en van Generix Group worden erkend in het Gartner rapport. 

Zij beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van warehouse management van 3PL’s, retailers en fabrikanten, enerzijds dankzij de hyperaanpasbaarheid en anderzijds door de functionele rijkdom en het vermogen om vestigingen met een zeer hoog automatiseringsniveau te bedienen.

De WMS-oplossingen van Generix zijn sleutelelementen van het Generix Supply Chain Hub platform. Zij dragen bij tot de operationele uitmuntendheid van haar klanten en helpen hen de uitdagingen van vandaag aan te gaan door hen de zichtbaarheid en interoperabiliteit te bieden die essentieel zijn voor de prestaties van hun logistieke operaties.

Wilt u meer weten over Generix Group? Bekijk het volledige Gartner-rapport!

Gartner disclaimer: GARTNER en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en over de hele wereld en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de standpunten weer van de onderzoeksorganisatie Gartner en moeten niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
Toegang tot het volledige Gartner rapport

“We zijn er trots op dat we genoemd zijn in de 2022 editie van Gartner’s Magic Quadrant voor WMS. Wij streven ernaar om in nauwe samenwerking met onze klanten, de functionele rijkdom van onze oplossingen voortdurend te verbeteren. Wij blijven ons ook dit jaar onderscheiden in een zeer concurrerende omgeving en handhaven onze positie als een belangrijke speler in de sector.

 In het kader van ons strategisch plan Boost Together 2025 willen wij deze investeringen verder versterken, voortbouwend op de Agile transformatie van onze R&D organisatie. Onze klanten profiteren van onze deskundigheid en onze zeer internationale en multidisciplinaire teams, in het bijzonder ons research & development team in Noord-Amerika,” zegt Isabelle BADOC, Product Marketing Director Supply Chain Execution, Generix Group.