Hoe kiest u de meest geschikte VMI-oplossing voor uw bedrijf?
Ontdek de absolute VMI gids
 De meeste bedrijven voeren een complexe supply chain optimalisatie uit die zowel zeer efficiënte resultaten als waardevolle voordelen voor het bedrijf oplevert. Het voorraadbeheer biedt veel mogelijkheden voor optimalisatie en verbetering.
In een poging om de voorraad te optimaliseren, hebben bedrijven een aantal benaderingen ontwikkeld die helpen om de voorraad te verminderen en het servicelevel te verbeteren. Een van hen heet VMI - Vendor Managed Inventory. Dit bedrijfsmodel wordt sinds het begin van de jaren negentig actief gebruikt in de supply chain. Het idee van Vendor Managed Inventory houdt in dat er een specifieke relatie wordt opgebouwd tussen de leverancier en de retailer. Veel IT-oplossingen zijn ontwikkeld op basis van deze aanpak, om het bevoorradingsproces gemakkelijker en zichtbaarder te maken. Ze maken het beheer van de supply chain mogelijk bij alle bedrijfsgroottes.
Er zijn echter veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden bij de keuze van een op VMI-oplossing, die niet altijd gerelateerd zijn aan de uiterlijke kenmerken van de oplossing. Het kan moeilijk zijn voor een niet-specialist om oplossingen te vinden die echt voldoen aan alle huidige en mogelijke toekomstige behoeften.

Deze gids is ontworpen om u te helpen bij het kiezen vanuw toekomstige VMI-oplossing.
Vul het formulier in