Download de productfiche: Invoice Services

Productfiche Generix Invoice Services

Sinds 2013 speelt Generix Group een toonaangevende rol op de markt van de dematerialisatie van facturen met zijn aanbod Invoice Managed Services - Onbeperkte forfait.

Dit abonnement stimuleert het gebruik van de gedematerialiseerde factuur door de commerciële codes van de mobiele telefonie toe te passen. De gebruiker geniet van een alles-in-één forfait, zonder onaangename verrassingen en zonder verborgen kosten. De verwerking van de uitgegeven en ontvangen facturen  is gratis vanaf 80.000 facturen per jaar.

Generix Invoice Services: 

  • De meest complete dienst op de markt
  • Unieke besparingen
  • De garantie voor een gunstig tarief zonder verborgen kosten
  • Gratis uitwisselbaarheid
  • Contractueel gewaarborgde dienstverleningsniveaus
  • Word lid van een gemeenschap van 40.000 ondernemingen
PS_B2B_Invoice-Services_NL.png


Al meer dan 1.500 ondernemingen genieten van Invoice Managed Services en maken van Generix Group de tweede grootste op de Franse markt met 300.000 gedematerialiseerde facturen per dag.

Voeg u bij onze klanten die afkomstig zijn uit alle sectoren: Atol, Brico Dépôt, Casino, Conforama, Cora, Delpeyrat, Duc, Europcar, Eurotunnel, Exide, Feu Vert, Intermarché, Jardiland, Parcours, Poclain, PSA, Safran, Supermarchés Match, Sodiaal, Toupargel, …

Om meer te weten te komen over Invoice Managed Services kunt u de productfiche downloaden waarin de oplossing wordt beschreven. U kunt het formulier aan de rechterkant invullen of u kunt HIER rechtstreeks contact met ons opnement als u met een expert wilt spreken.
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de Productfiche te ontvangen per mail.

Delen