Generix Resource Management System
productfiche rms.png
Generix Resource Management System
De Generix Resource Management System-oplossing maakt het mogelijk om de voorspelling en organisatie van menselijke en materiële hulpbronnen te automatiseren.

Intelligent, geautomatiseerd beheer van resources is een van de nieuwe, veelbelovende hefbomen voor logistiek met een hoog winstpotentieel:

check white.png   25% algehele verlaging van de resourcekosten
puces_marketo_Plan de travail 1 copie 2.png   Een verbetering van 50% in de betrouwbaarheid van uw inschattingen van de productiecapaciteit
   Een 30% hogere bezettingsgraad van middelen
   20% meer loyaliteit van de operator


Download de productfiche voor meer informatie over de voordelen en functionaliteiten van het Generix Resource Management System!

Dit kan u ook interesseren

1920_250_violet_CV2.jpg

Productfiche WMS

Of u nu een fabrikant, logistiek dienstverlener, groothandelaar of distributeur bent, ongeacht de grootte van uw magazijnen, het verlagen van de kosten van uw logistieke activiteiten is een belangrijke drijfveer voor winstgevendheid.

Al meer dan 30 jaar biedt Generix WMS de best mogelijke balans tussen klantenservice en productiviteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.
1920_250_violet_B2B1.jpg

Automatisering, AI, Zichtbaarheid:  hoe haalt u het meest uit uw magazijn?

De magazijnsector is in volle opleving. Automatisering, robotisering, artificiële intelligentie, supply chain zichtbaarheid,... er zijn veel mogelijkheden om de snelle veranderingen in consumptiepatronen te begeleiden en het tijdperk van het magazijn van de toekomst binnen te treden.

Generix Group is een toonaangevende SaaS-leverancier gespecialiseerd in Collaboratieve Supply Chain oplossingen die de naadloze uitwisseling van goederen en gegevens wereldwijd vergemakkelijken tussen leveranciers en klanten, door het beheer van hun volledige stromen op een verantwoordelijke manier. Het platform van innovatieve digitale diensten optimaliseert het beheer van fysieke stromen door het coördineren van het gehele supply proces, van productie tot levering, dankzij haar WMS, TMS, RMS en VMI-oplossingen; evenals logische en financiële stromen door de systemen van alle betrokkenen in de keten te integreren, van bestelling tot betaling, met haar e-facturatie, e-rapportage, EDI, P2P en O2C oplossingen. Generix Group creëert een uniek ecosysteem dat is ontworpen om aan de behoeften van haar klanten te voldoen, met als doel uitmuntende prestaties en duurzaamheid te waarborgen, om zo wereldwijde spelers in retail, industrie en dienstverlening met elkaar te verbinden en de overgang naar meer digitale en energiezuinige efficiëntie te bevorderen. Met bijna 850 toegewijde medewerkers biedt Generix Group dagelijkse ondersteuning aan meer dan 4.500 bedrijven in meer dan 60 landen, waaronder Carrefour, Danone, FM Logistic, Fnac Darty, Essilor en Ferrero. Er worden elk jaar meer dan 500 miljoen facturen verwerkt, meer dan 40 miljoen orderregels per maand en tot wel 8 miljoen EDI-berichten per dag.


Meer weten: www.generixgroup.com


© Generix 2023. Taal: Nederlands


Volg ons!

linkedin_rond_orange.svg  twitter_rond_orange.svg  youtube_rond_orange.svg