Download de Productfiche: Generix Transport Management (TMS)

Productfiche Generix TMS

Transport is één van de voornaamste elementen van een kwaliteitsvol klantenaanbod. Een snelle en tijdige levering is een must, zowel voor professionals als particulieren, evenals diensten op maat van hun verwachtingen zoals de keuze van locatie of een kortere levertermijn en realtime opvolging van de bestelling.

 • Transportbudget optimaliseren
  Beperk administratiekosten, optimaliseer de trajecten, voeg uw middelen samen, centraliseer uw aankopen, zoek altijd naar de beste transportoplossing.

 • Breid de transportzone uit
  Verwijs naar nieuwe transporteurs, open snel nieuwe bestemmingen, beheer de multimodale, gemutualiseerde en stedelijke logistiek met onze supply chain software.

 • Zorg voor het milieu
  Implementeer de beste strategieën om de impact van transport op het milieu te beperken, profiteer van een standaardconnector aan TK Blue Agency.

PS-SCE-TMS-ALL-550x388.png

Door uzelf uit te rusten met doeltreffende beheertools zorgt u voor de flexibiliteit die nodig is om de beste middelen te kiezen tegen de laagste prijs, rekening houdend met de vereisten van de ontvangers en om aanzienlijk te besparen op uw transportuitgaven.

Transport Management is ontworpen om u te helpen uw transportkosten en de bijbehorende administratieve lasten te verminderen.

Transport Management (TMS) is ontworpen om u te helpen uw transportkosten en de bijbehorende administratieve lasten te verminderen.


Het zorgt voor enorme besparingen en ROI op korte termijn, ter waarde van 6 % van het gemiddelde transportbudget.


Om meer te weten te komen over de software TMS - Transport Management, kunt u de productfiche downloaden waarin de oplossing wordt beschreven. U kunt het formulier aan de rechterkant invullen of u kunt HIER rechtstreeks contact met ons opnemen als u met een expert wilt spreken.


Deze productfiche geeft een gedetailleerd overzicht van alle behoeften waaraan de oplossing voldoet, evenals de belangrijkste kenmerken en eigenschappen.

Belangrijkste functionaliteiten: 

 • Samenstellen van orders en palletzending
 • Trajectoptimalisatie
 • Provisies, facturatie transport
 • Documentbeheer
 • Prestaties opvolgen en meten
 • Zorg voor het milieu
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de Productfiche te ontvangen per mail.

Delen