Download de productfiche: Generix Yard Management (YMS)

Productfiche: Generix YMS

Wanneer het volume dat op een site wordt verwerkt toeneemt, de capaciteitsgraad van het magazijn te hoog is, de activiteiten versnellen, dagelijkse vrachtwagens komen en gaan en elk stukje ruimte op de dokken moet worden gebruikt.

Deze productfiche geeft een gedetailleerd overzicht van alle behoeften waaraan de oplossing voldoet, evenals de belangrijkste kenmerken en eigenschappen.

  • Tijdige levering
    Stiptheid, kwaliteit en zichtbaarheid worden de pijlers van uw positionering ten opzichte van concurrenten, zelfs wanneer de volumes toenemen.

  • De mogelijkheden van het magazijn beter gebruiken
    Synchroniseer de interne werking van de site met het bedrijfsterrein, ga risico's uit de weg en verlaag uw bedrijfskosten.

  • Verbeter de relatie met vervoerders
    Het digitaliseren van afspraken en het verkorten van wachttijden voor chauffeurs. Respecteer de transportspecificaties.

PS-SCE-YMS-ALL-550x384.png


Om meer te weten te komen over de software YMS - Yard Management, kunt u de productfiche downloaden waarin de oplossing wordt beschreven. U kunt het formulier aan de rechterkant invullen of u kunt HIER rechtstreeks contact met ons opnemen als u met een expert wilt spreken.Gelieve onderstaand formulier in te vullen om de Productfiche te ontvangen per mail.

Delen