EDI, een hefboom voor operationele prestaties
die onmisbaar is geworden
BE-EDI EBOOK.png


Ontdek in dit ebook: 

check white.png   De redenen voor een onvermijdelijke groei van macht van EDI
puces_marketo_Plan de travail 1 copie 2.png   EDI en complementaire technologieën, een winnende synergie voor efficiëntie
   De rol van nieuwe technologieën: API, AI, IoT, blockchain, netwerken van netwerken
   Beheerde diensten, een nieuwe innovatie op het gebied van dienstverlening

Dit kan u ook interesseren

Agristo, zot van aardappelen en digitalisering

 Agristo is een producent van aardappelproducten, zoals frieten, kroketten, wedges, röstis en puree.

Om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag van klanten en het reduceren van manuele handelingen besloot Agristo hun documentenflow te automatiseren met Generix EDI Services.

barbot edi generix.png

Tintas Barbot migreert hun EDI-systeem naar de Cloud van Generix

 Barbot werkt met grote retailers zoals Auchan en Leroy Merlin.

Om sneller documenten met hen uit te wisselen, koos het bedrijf voor de Generix EDI Services-oplossing. Dit heeft de kosten verlaagd en tegelijkertijd de efficiëntie en productiviteit verbeterd.

Generix Group is een toonaangevende SaaS-leverancier gespecialiseerd in Collaboratieve Supply Chain oplossingen die de naadloze uitwisseling van goederen en gegevens wereldwijd vergemakkelijken tussen leveranciers en klanten, door het beheer van hun volledige stromen op een verantwoordelijke manier. Het platform van innovatieve digitale diensten optimaliseert het beheer van fysieke stromen door het coördineren van het gehele supply proces, van productie tot levering, dankzij haar WMS, TMS, RMS en VMI-oplossingen; evenals logische en financiële stromen door de systemen van alle betrokkenen in de keten te integreren, van bestelling tot betaling, met haar e-facturatie, e-rapportage, EDI, P2P en O2C oplossingen. Generix Group creëert een uniek ecosysteem dat is ontworpen om aan de behoeften van haar klanten te voldoen, met als doel uitmuntende prestaties en duurzaamheid te waarborgen, om zo wereldwijde spelers in retail, industrie en dienstverlening met elkaar te verbinden en de overgang naar meer digitale en energiezuinige efficiëntie te bevorderen. Met bijna 850 toegewijde medewerkers biedt Generix Group dagelijkse ondersteuning aan meer dan 4.500 bedrijven in meer dan 60 landen, waaronder Carrefour, Danone, FM Logistic, Fnac Darty, Essilor en Ferrero. Er worden elk jaar meer dan 500 miljoen facturen verwerkt, meer dan 40 miljoen orderregels per maand en tot wel 8 miljoen EDI-berichten per dag.


Meer weten: www.generixgroup.com


© Generix 2023. Taal: Nederlands


Volg ons!

linkedin_rond_orange.svg  twitter_rond_orange.svg  youtube_rond_orange.svg