Generix voor het zesde achtereenvolgende jaar genoemd in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Warehouse Management Systems (WMS)

MQ_WMS_2024.PNG

Wij zijn ervan overtuigd dat de synergie tussen Generix WMS en SOLOCHAIN uitgebreide oplossingen biedt die zijn toegesneden op de verschillende behoeften van de industrie, waaronder opslag, cross-dock, e-commerce en multi-klantstromen.


Met een breed en diep functioneel bereik in combinatie met gestandaardiseerde processen, dekt Generix WMS oplossing de behoeften van bedrijven in een wijd spectrum van industrieën, die vaak te maken hebben met complexe operaties. Bovendien biedt de SOLOCHAIN WMS-oplossing volledige flexibiliteit en is ontworpen om de integratie van bedrijfsprocessen te vereenvoudigen met krachtige visuele tools.


Wilt u weten hoe we zijn gepositioneerd door Gartner? Lees het volledige rapport.

Generix - LP

Si-Mohamed SAÏD
Chief Marketing & Product Officer, Generix Group

“We zijn vereerd dat we voor het zesde achtereenvolgende jaar zijn opgenomen in het Magic Quadrant™. We geloven dat dit onze niet aflatende inzet en inspanningen onderstreept om bedrijven in verschillende sectoren in staat te stellen hun magazijnactiviteiten voortdurend te innoveren, hun belangrijkste bedrijfsprocessen te digitaliseren en hun algehele prestaties voortdurend te optimaliseren. Vanuit ons perspectief is de analyse van onze twee WMS'en een sterke markering van onze technologische verschuiving en de versnelling van betere data exploitatie met AI om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn."
*Disclaimer van Gartner: Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, 02 May 2023, Simon Tunstall, et.al. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert gebruikers van deze technologieën niet om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner vertegenwoordigen de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
Deze grafiek is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het gehele document. Het Gartner-document is op verzoek verkrijgbaar bij Generix Group. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk, en PEER INSIGHTS en MAGIC QUADRANT zijn handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Welke voordelen bieden onze oplossingen? 

1920_250_SUPPLY_8.jpg

Generix WMS Customer Review

"De Generix WMS warehouse management oplossing heeft onze manier van werken in het magazijn veranderd. Met meer dan 6.000 SKU's en ongeveer 4.000 orders per week, waarderen we vooral het gemak waarmee het systeem ons in staat stelt om producten van verschillende merken in één keer te verzamelen. Hierdoor hebben we de efficiëntie van het orderverzamelen met 30% kunnen verbeteren.""

Bron: Imprex Europe

1920_250_gris_SUPPLY_5.jpg

SOLOCHAIN Peer Review

"De Generix Group is een ongelooflijk getalenteerd, deskundig en klantgericht team. Tijdens onze selectie/beloning/implementatie levenscyclus heb ik direct contact gehad met Implementaties, Ontwikkeling, Integratie, QA, Customer Care, Sales, Marketing en Corporate Executives. Er is geen enkele persoon geweest die niet veel kennis had over de Solochain WMS-oplossing, noch ben ik iemand tegengekomen die niet volledig toegewijd was om van Solochain de beste WMS in zijn klasse te maken!

Source : Gartner® Peer Insights™

Generix is een wereldwijd SaaS-bedrijf dat bedrijven helpt om elke digitale verbinding om te zetten in digitale waarde. Het bedrijf biedt een toonaangevend portfolio van cloud-oplossingen en -diensten aan die worden aangestuurd door AI om met vertrouwen de meest bedrijfskritische digitale bedrijfsprocessen in de toeleveringsketen, financiën en handel aan te sturen. Het biedt ook end-to-end B2B integratie- en samenwerkingsoplossingen zodat bedrijven volledig kunnen opereren binnen digitale bedrijfsnetwerken. Bijna 1.000 Generix-talenten zetten zich in om meer dan 5.000 klanten in meer dan 60 landen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het bedrijf helpt bij het verwerken van meer dan 17 miljard berichten, het voorbereiden van meer dan 600 miljoen pallets, het beheren van meer dan 500 miljoen facturen en meer dan 1 miljoen transporten per jaar. Generix gelooft in het immense groeipotentieel van de netwerkeconomie in een duurzame wereld.

Volg Ons!

Twitter Transparent New.png