Generix Group voor het 2e jaar op rij genoemd in het “Magic Quadrant for Warehouse Management Systems (WMS)” van Gartner
Generix Group WMS erkend voor zijn uitgebreide visie en uitvoeringscapaciteit
De hoogste niveaus van magazijnautomatisering: De Generix Group WMS ondersteunt alle noodzakelijke complexiteit van de integratie met geavanceerde en sterk geautomatiseerde systemen. De oplossing schaalt eenvoudig naar niveau 4 en 5 magazijnen waar automatisering en robotica belangrijke onderdelen zijn voor klanten die voldoen aan de doelstellingen van productiviteit en veerkracht.

WMS en MES naadloos geïntegreerd voor Operational Excellence: WMS en MES werken samen in de productie, retail en groothandel, evenals 3PL, in staat tot een betere optimalisatie en synchronisatie, omdat ze nu naadloos het hele spectrum van hun belangrijkste activiteiten kunnen integreren, van de aankoop tot de uiteindelijke levering, voor een betere wendbaarheid en efficiëntie om een duurzame groei op te bouwen.
Raadpleeg het volledige rapport

Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die verkopers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere vermelding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, 6 Mei 2020

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt.
Alle rechten voorbehouden.