Generix Group voor het 3e jaar op rij opgenomen in het  2021 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems (WMS)

Onze WMS oplossingen zijn erkend voor hun bewezen staat van dienst in het eenvoudig automatiseren van complexe internationale distributiekanalen.

Met onze twee verschillende WMS-oplossingen, Solochain WMS and Generix WMS, bieden we volledige WMS-functionaliteit, hoge zichtbaarheid en traceerbaarheid, in hoge mate configureerbare automatiseringsplatformen en interactieve training voor het personeel op de werkplek. Bovendien bieden onze oplossingen de mogelijkheid om snel in te spelen op hoge groeibehoeften, van level 1 magazijnoperaties tot level 5, waardoor klanten groeien terwijl digitale transformatie de organische groei exponentieel versnelt.


Met de groeiende behoefte aan wendbare logistiek, betere supply chain zichtbaarheid en multi-vendor samenwerkingsmogelijkheden, bouwt Generix Group aan één digitaal platform voor alle supply chain spelers. Generix Digital Supply Chain Hub doorbreekt de silo’s van verouderde supply chain systemen door bedrijven te verbinden met al hun stakeholders, zodat ze samen zorgen voor efficiënte fysieke stromen, gedigitaliseerde, productieve en kosteneffectieve processen in real time.

Wilt u meer over ons weten? Krijg gratis toegang tot het Gartner rapport!

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicatie wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartners bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, door Simon Tunstall, Dwight Klappich, 30 juni 2021. GARTNER is een geregistreerd handelsmerkt en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal, en wordt hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.
Toegang tot het volledige Gartner rapport
We zijn ervan overtuigd dat het succes van onze activiteiten samenhangt met de keuze van partners die zelf succesvol zijn. Het rapport van Gartner, waarin Generix Group tot de best presterende WMS-spelers wordt gerekend, is een belangrijke erkenning. De afgelopen 15 jaar hebben wij voor al onze magazijnen wereldwijd gebruik gemaakt van de WMS-oplossingen van Generix Group en hebben wij de expertise van hun team kunnen benutten. We hebben ook een vertrouwensrelatie opgebouwd op basis van dynamische co-ontwikkeling en co-innovatie die rechtstreeks ten goede komt aan de tevredenheid van onze eindklanten. 
Vincent Barale, Supply Chain en Logistics Director, Louis Vuitton

Met de Generix WMS oplossing kunnen wij zeer snel traditionele of volledig geautomatiseerde vestigingen inrichten voor onze klanten, belangrijke spelers in de retail, e-commerce en FMCG sector, ongeacht het land waarin wij actief zijn. In de komende dagen zullen wij het 80ste magazijn in productie zetten dat wordt aangestuurd door de Generix WMS oplossing. 
Laurent Condamine, Chief Information Officer bij ID Logistics