Download de gids voor het magazijn van de toekomst
Automatisering, AI, Zichtbaarheid:  hoe haalt u het meest uit uw magazijn?
De magazijnsector is in volle opleving. Automatisering, robotisering, artificiële intelligentie, supply chain zichtbaarheid,... er zijn veel mogelijkheden om de snelle veranderingen in consumptiepatronen te begeleiden en het tijdperk van het magazijn van de toekomst binnen te treden.

Hoe passen de platformen zich aan? Wat mogen we verwachten van de laatste innovaties? Welke zullen er in de komende jaren naar verwachting opduiken?

Het doel van deze gids is u antwoorden te geven op deze vragen om u te helpen uw logistiek voor te bereiden op een nieuw tijdperk.


Download
"De voordelen die het Generix Warehouse Management Systeem ons brengt zijn essentieel en tastbaar. Op operationeel niveau stelt het ons in staat processen te automatiseren. [...] Kunnen samenwerken met een partner zoals Generix Group die alle technologieën kent, helpt ons om de klant te verbeteren en te ondersteunen naarmate hun behoeften veranderen, en dat geldt des te meer in een online business zoals deze, waar je snel buitenspel kan komen te staan."

Alfonso Rosa, Directeur van het logisiteke centrum bij ID LOGISTICS
99,90%
SLA: Service Level Agreement
1,5 miljoen
pickingslijnen per dag
2 miljoen
uitgewisselde berichten per dag
SaaS
beveiligde SaaS